Huis huren Heemstede

Een gespecialiseerde verhuurmakelaar uit uw regio neemt contact met u op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

BEL ONS

AanhuurprocedureVerhuurprocedure

Wanneer u in de Randstad wilt wonen, denkt u niet meteen aan Heemstede. Toch is het wonen in het dorp geen slechte keuze. Het plaatsje ligt dicht bij Amsterdam, Haarlem en Schiphol, waardoor u binnen de kortste keren op uw bestemming bent. Treinen, bussen en trams brengen u tevens naar de door u uitgekozen steden en dorpen.

Waarom een huis huren in Heemstede?

Heemstede is erg populair, omdat het dicht bij Haarlem en Amsterdam ligt, maar toch veel rust biedt. Er is nog echte natuur te vinden en het leefklimaat is prima. Waar Amsterdam druk en levendig is, is Heemstede pittoresk en rustig. Veel mensen verkiezen de rust boven de drukte en daardoor is Heemstede erg populair als woonbestemming. Heemstede biedt een hele fijne omgeving voor jong en oud. U kunt hier helemaal tot rust komen. Ga op een vrije dag bijvoorbeeld door de duinen struinen tijdens een wandeling met uw hond(en) of kies voor een heerlijke standdag tijdens een zonnige zomerdag. Dus qua rustieke woonomgeving zit u hier zeker goed. Bossen, duinen, strand, u bent erdoor omringd.

Niet alleen voor u, maar ook voor uw gezin, komt u niets tekort in Heemstede. Winkels in overvloed en ook aan zorgvoorzieningen is er geen gebrek. Scholen, doktoren, sportgelegenheden, restaurants en winkels en andere instellingen zijn niet ver van uw woning vandaan. Heemstede is nog een echt dorp te noemen. Het wonen is er rustig en pittoresk. Dat komt het woongenot ten goede. Wonen in Heemstede laat u erbij horen. Altijd hebben de bewoners een gezellig praatje voor u klaar. Of u uw buurtbewoners nu tegenkomt op straat, in de kroeg of het centrum, u zult altijd begroet worden.

Daarnaast is Heemstede de perfecte  woonplaats om te wonen wanneer u in de Randstad werkt. Met de auto bent u binnen 20 minuten in Amsterdam of een andere plaats in de omgeving. Reist u liever met het openbaar vervoer? Ook de trein brengt u binnen 20 minuten op uw werk in Amsterdam. Geen ellenlange reistijden, maar korte, waardoor u niet alleen leeft om te werken, maar ook om te genieten van uw gezin en woonomgeving.

woning verhuren heemstede