Particulieren

Een gespecialiseerde verhuurmakelaar uit uw regio neemt contact met u op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

BEL ONS

Begin met verhurenAanhuurprocedure

Verhuur van uw gemeubileerde of gestoffeerde woning of investeringspand

Heeft u (tijdelijk) één woning te veel? Dan is verhuur van uw gemeubileerde of gestoffeerde woning of investeringspand een optie. De verhuur van uw woning vraagt om een professionele benadering. Kennis van het huurrecht en de markt gecombineerd met het juiste netwerk en een bij u passende makelaar, zijn een voorwaarde om tot een succesvolle verhuurbemiddeling te komen.

Premium Housing werkt met professionele en gespecialiseerde verhuurmakelaars. Zij beschikken allen over regionaal georiënteerde kantoren en hebben een relevant netwerk opgebouwd van aanhurende partijen. Dit kunnen zowel expats als Nederlandsers zijn. Zij houden echter altijd rekening met uw  huurders voorkeur. Daarbij zijn zij zeer servicegericht en werken altijd in het belang van de verhuurder als opdrachtgever.

De gespecialiseerde verhuurmakelaars besteden ruim de tijd om u te informeren over alle aspecten welke met de verhuur van uw woning te maken hebben. Zij adviseren u uiteraard over de wijze waarop uw woning het beste verhuurd kan worden en welke huurprijs passend is voor uw woning. De doelstelling van alle bij ons aangesloten makelaars is om u als verhuurder geheel te ontzorgen. Om die reden bieden wij ook beheerdiensten aan en kunt u met een gerust hart het gehele verhuurproces  uitbesteden.

Is één van de volgende situaties voor u van toepassing?

  • U bent een vertrekkende expat en wilt uw woning tijdelijk verhuren;
  • U gaat op wereldreis en wilt uw woning niet onbewoond achterlaten;
  • U gaat samenwonen maar wilt uw eigen woning (nog) niet verkopen, maar denkt aan verhuur van uw woning;
  • De verkoop van uw woning wil niet vlotten en overweegt verhuur van uw woning;
  • U heeft een beleggingspand voor de verhuur aangekocht of wilt dit binnenkort gaan doen.
Verhuur particulieren