Huis verhuren Pijnacker

Een gespecialiseerde verhuurmakelaar uit uw regio neemt contact met u op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

BEL ONS

VerhuurprocedureAanhuurprocedure

Veel woningeigenaren die hun woning willen verhuren hebben ondervonden hoe lastig het kan zijn om een geschikte huurder te vinden. Kwalitatieve huurwoningen zijn op het moment erg schaars. Maar ook goede huurders zijn niet eenvoudig te vinden. Dat is waar Premium Housing een rol voor u kan spelen. Om de best mogelijk match te vinden tussen verhuurder en huurder doen de verhuurmakelaars van Premium Housing een screening om erachter te komen wat de best mogelijk match is. Uw woning is dus in vertrouwde handen. Zeker in deze tijd waar de vraag groot is en het aanbod klein in huurwoningen in Pijnacker. Voor investeerders en woningeigenaren is het een grote kans op een huis (tijdelijk) te verhuren. In samenwerking met onze ervaring en kennis kunnen wij u helpen bij het vinden van de best mogelijke kandidaat voor uw woning.

Waarom specifiek een huis verhuren Pijnacker?

Onder expats is Pijnacker een populaire woonplaats. Dit komt doordat het tussen twee grote steden in ligt: Rotterdam en Den Haag. Beide steden zorgen samen voor een grote werkgelegenheid wat voor de expats een grotere zekerheid geeft op een baan die aansluit bij hun expertise. Het is ongeveer 25 minuten met de auto naar Den Haag en met het openbaar vervoer is het binnen 14 minuten te bereiken. Rotterdam is met de auto binnen 20 minuten te bereiken en met het openbaar vervoer binnen 15 minuten. Kortom de korte reistijd is nog een groot pluspunt aan het wonen in Pijnacker.

In Rotterdam en Den Haag worden jaarlijks vele evenementen gegeven. Ieder jaar komen er evenementen terug zoals:

  • Vlaggetjesdag
  • Parkpop
  • Holland Dance Festival
  • NN Marathon Sports
  • Rotterdam Pride
  • International Comedy Festival Rotterdam
  • Rotterdam Beats (OVB)
  • Songbird festival

Pijnacker zelf is rustig en is een compleet dorp. Het heeft zijn eigen sportverenigingen en andere mogelijkheden om te ontspannen. Het heeft zijn eigen lagere scholen, winkelcentra en restaurants. In Pijnacker zal geen mens iets te kort komen. En als men toch iets extra’s zoekt liggen Rotterdam en Den Haag binnen handbereik.

Ten Slotte

Pijnacker zelf biedt rust en door de leuke parken en het dorpsgevoel kan men zich al snel thuis vinden in dit dorp. Pijnacker heeft ongeveer 24 duizend inwoners en dit groeit nog ieder jaar. Echter is er een te kort aan kwalitatieve huurwoningen. Het is dus voor een huurwoningzoekende lastig om een huis te vinden. Voor de verhuurder kan het lastig zijn om een geschikte huurder te vinden. Een huis is niet zomaar even iets om door iemand anders te laten gebruiken. Vandaar dat Premium Housing haar expertise gebruikt om de best mogelijk match te vinden. Een goed “huwelijk” tussen huurder en verhuurder kan tot een lange samenwerking leidde. De verhuurder heeft dan geen leegstand en loopt geen inkomsten mis en de huurder heeft een huis voor langere termijn.

Bij Premium Housing bent u aan het juiste adres om uw woning door betrouwbare en ervaren handen te laten verhuren. Op basis van uw wensen gaan de makelaars van Premium Housing aan de slag en komen met de best mogelijke opties. Ook voor investeerders in onroerend goed biedt Premium Housing ondersteuning. Iedere maand meldden investeerdersclubs zich aan. Laat uw winst niet minimaliseren door de fiscus maar laat ons u helpen om er het meeste rendement uit te halen. Bij Premium Housing is uw onroerend goed in betrouwbare handen.

Huis verhuren Pijnacker