Over ons

Een gespecialiseerde verhuurmakelaar uit uw regio neemt contact met u op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

BEL ONS

VerhuurprocedureAanhuurprocedure

Wij zijn Premium Housing

Premium Housing is een samenwerking van professionele en gespecialiseerde aan- en verhuurmakelaars. Een samenwerking die al jaren bestaat en in 2013 werd geformaliseerd. Kwalitatieve verhuurmakelaars her -en erkennen elkaar door een gedegen werkwijze zonder verrassingen. Wij hebben als doel de markt transparant te maken voor de huurder en de verhuurder. Dit doen wij door helder te communiceren en te informeren voor en tijdens het verhuur of aanhuur proces.

Onze missie is:

A. de verhuurder volledig te ontzorgen en te streven naar een zo hoog mogelijk rendement, rekening houdend met het gestelde huurdersprofiel.

B. de huurder te begeleiden naar een woning die past bij zijn wensen en voorwaarden.

C. Een passende match tot stand te brengen tussen huurder en verhuurder

 

Een Premium Housing makelaar:

– Is gespecialiseerd in aanhuur en verhuur;

– Heeft ervaring met het verhuren van woningen en appartementen aan diverse doelgroepen. Zowel expats als particulieren;

– Is op de hoogte van de ontwikkelingen op de lokale en regionale verhuurmarkt;

– Werkt samen met makelaars uit aansluitende regio’s;

– Is uitstekend in staat te adviseren over de mogelijkheden van verhuur;

– Geeft uitgebreide voorlichting omtrent de huurmarkt;

– Voert een uitgebreide achtergrondcheck uit van de huurder;

– Bepreekt de wensen en doelstellingen van zijn klant uitvoerig;

– Heeft kennis van en ervaring met verschillende culturen;

– Adverteert op alle belangrijke internationale en nationale verhuursites;

– Beschikt over uitstekende connecties met internationale organisaties en relocation bureaus;

– Heeft verstand van zaken en gevoel voor mensen.

De kernwaarden van de aangesloten partners van Premium Housing zijn: Transparant, Servicegericht, Doelgericht en Daadkrachtig.

Neem contact met ons op! Wij brengen u graag in contact met een verhuurmakelaar bij uw regio die voldoet aan het Premium Housing profiel.

De wensen en doelstellingen van de verhuurder staan bij Premium Housing altijd centraal. Zowel de kleine en grote investeerder als de particuliere verhuurder kan terecht voor een gedegen verhuurbemiddeling.

U kunt bij Premium Housing terecht voor

Verhuurbemiddeling naar een geschikte huurder(s) zowel expats of landgenoten ;
Verbouw en inrichting advies;
Verhuur en rendement advies;
Beheer van uw portefeuille of particuliere woning.

Ons  netwerk bestaat uit gespecialiseerde verhuurmakelaars met gevoel voor mensen en verstand van zaken. Zij beschikken allen over een gedegen kennis van de markt in uw specifieke regio. Daarnaast hebben zij een uitgebreid netwerk van expats, relocation bureaus, internationaal opererende bedrijven.

De makelaars van Premium Housing verhuren gestoffeerde en gemeubileerde woningen en appartementen, van studio’s tot vrijstaande villa’s.

Het vinden van een betrouwbare huurder die past bij de doelstelling van de verhuurder is ons hoofddoel.  Om dat te bereiken verzorgen wij de promotie van uw woning(en) en begeleiden wij het gehele verhuurproces, waaronder een vergaande screening van de kandidaat die past bij uw situatie en woning.

Wilt u meer informatie over uw woning verhuren zonder risico’s? Laat dan uw contactgegevens achter. Een bij Premium Housing aangesloten en gespecialiseerde verhuurmakelaar neem contact met u op voor een informatief gesprek en vrijblijvende huurwaardebepaling.