Huis verhuren Beek-Ubbergen

Een gespecialiseerde verhuurmakelaar uit uw regio neemt contact met u op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

BEL ONS

AanhuurprocedureVerhuurprocedure

Als huurder blijft het lastig een geschikte woning te vinden. Als verhuurder bent u opzoek naar de meeste geschikte huurder voor uw woning in Beek-Ubbergen. Bij Premiumhousing zoeken wij de naar de beste match. Kwalitatieve woningen zijn schaars. Daarom is het een ideale tijd voor investeerders en particuliere die (tijdelijk) hun woonruimte willen verhuren. Onze ervaring en kennis gaan u helpen bij het vinden van de beste kandidaat voor uw woning.

Waarom specifiek een huis verhuren Beek-Ubbergen?

Beek-Ubbergen telt bijna 4000 inwoners. En heeft als gemeente een eigen karakter. De mensen in deze gemeente zijn vriendelijk en gedragen zich als een echte gemeenschap. Rust staat centraal in Beek-Ubbergen en wanneer er behoefte is aan drukte is Nijmegen slechts 10 minuten rijden met de auto. Nijmegen is de grootste stad van Gelderland en voorziet in alle gemakken. Er worden veel evenementen georganiseerd voor zowel jong en oud. Nijmegen is een jonge stad met veel studenten die de sfeer fris en levendig houden.

“Het heeft een centrale ligging en een ademontnemende natuur”

De voornaamste reden dat mensen in Beek-Ubbergen gaan leven is omdat het relatief voordelig is vergeleken met de stad. Maar door de centrale ligging kunnen ze profiteren van zowel de rust als de gezelligheid die stad te bieden heeft.

De Natuur in Beek-Ubbergen

Beek-Ubbergen heeft haar schoonheid te danken aan de ijstijd. De dalen zijn ontstaan door het terugtrekken van het ijs en het smeltwater wat groeven in de wal schuurde. Vandaag de dag zijn daar nog steeds restanten van te zien. Het heuvelige landschap kent vele plateaus en het is dan ook niet raar dat in 2007 deze gemeente een prijs won voor haar schoonheid.

Ook heeft deze gemeente haar eigen monumenten wat het een eigen karakter geeft. Het zijn er niet veel, maar het geeft deze gemeente net even meer karakter. Beek-Ubbergen is compleet voorzien van alle gemakken. Het heeft zijn eigen supermarkten en winkelstraat. Voor de grote boodschappen kunt u naar de stad. De populatie in deze gemeente is over het algemeen wat ouder volk of gezinnetjes met jongere kinderen. De omgeving biedt een ideale basis voor kinderen om in op te groeien. Er zijn diverse verenigingen in deze gemeente waaronder de lokale voetbalclub BVC ’12, de tennisvereniging De Oorsprong, een harmonie genaamd KNA en een schutterij B.U.B.

Tenslotte

Beek-Ubbergen is een aantrekkelijk gemeente om uw huis in te verhuren vanwege de ligging en de rust die het te bieden heeft. Het heeft haar eigen karakter en is voorzien van alle gemakken. Er zijn leuke kroegjes, restaurants en verengingen. En de grote stad Nijmegen ligt binnen 10 minuten rijden met de auto. In de stad worden jaarlijks veel terugkerende evenementen gegeven. Kortom deze gemeente heeft het allemaal. Er worden zowel huurwoningen gezocht voor een langere periode als een kortere periode. Zowel gestoffeerd als gemeubileerd.

In de huidige tijd waarin de rente laag is en geen rolskleurige toekomst heeft is het verstandig om uw huis in Beek-Ubbergen te verhuren. Zowel investeerders als particulieren meldden zich aan vanwege de kansen die zich voordoen. Wilt u het meeste halen uit uw huis? En zoekt u een betrouwbare partners die ondersteuning kan bieden? Premium Housing kent de omgeving en de markt op haar duim en geeft onderbouwd advies. Onze ervaring en kennis gaat u helpen bij het vinden van de beste kandidaat voor uw woning.

huis verhuren Beek-Ubbergen