Verhuren

Een gespecialiseerde verhuurmakelaar uit uw regio neemt contact met u op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

VerhuurprocedureAanhuurprocedure

Professioneel uw woning verhuren zonder risico’s

Verhuren is een vak apart en vraagt om gedegen kennis van de huurmarkt, het huurrecht en een professioneel netwerk. Wilt u uw woning professioneel verhuren zonder risico’s en gebruik maken van de kennis en het netwerk van een gespecialiseerde verhuurmakelaar? Premium Housing brengt u in contact met kwalitatieve verhuurmakelaars met een uitstekende beoordeling in uw regio.

De wensen en doelstellingen van de verhuurder staan bij Premium Housing altijd centraal. Zowel de kleine en grote investeerder als de particuliere verhuurder kan terecht voor een gedegen verhuurbemiddeling.

U kunt bij Premium Housing terecht voor

  • Verhuurbemiddeling naar een geschikte huurder(s) zowel expats of landgenoten ;
  • Verbouw en inrichting advies;
  • Verhuur en rendement advies;
  • Beheer van uw portefeuille of particuliere woning.

Ons  netwerk bestaat uit gespecialiseerde verhuurmakelaars met gevoel voor mensen en verstand van zaken. Zij beschikken allen over een gedegen kennis van de markt in uw specifieke regio. Daarnaast hebben zij een uitgebreid netwerk van expats, relocation bureaus, internationaal opererende bedrijven.

De makelaars van Premium Housing verhuren gestoffeerde en gemeubileerde woningen en appartementen, van studio’s tot vrijstaande villa’s.

Het vinden van een betrouwbare huurder die past bij de doelstelling van de verhuurder is ons hoofddoel.  Om dat te bereiken verzorgen wij de promotie van uw woning(en) en begeleiden wij het gehele verhuurproces, waaronder een vergaande screening van de kandidaat die past bij uw situatie en woning.

Wilt u meer informatie over uw woning verhuren zonder risico’s? Laat dan uw contactgegevens achter. Een bij Premium Housing aangesloten en gespecialiseerde verhuurmakelaar neem contact met u op voor een informatief gesprek en vrijblijvende huurwaardebepaling.

Verhuur woning