Huis verhuren Utrecht

Een gespecialiseerde verhuurmakelaar uit uw regio neemt contact met u op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

BEL ONS

VerhuurprocedureAanhuurprocedure

De stad Utrecht is de vierde stad van Nederland en hoofdstad van de provincie Utrecht. Het is centraal gelegen in Nederland en vormt een knooppunt van wegen, spoorwegen en vaarwegen. De bereikbaarheid van en naar de stad Utrecht en haar omgeving is dan ook bijzonder goed te noemen. De stad is bekend om haar Domtoren, de grootse kerktoren van Nederland en het gezellige oude stadscentrum. Tot de stad Utrecht behoort ook de grootste VINEX-locatie van Nederland genaamd Leidsche Rijn (voormalig Vleuten en De Meern) en er tegen aan liggen de forensen- en satellietsteden Houten, Nieuwegein, Maarssen, De Bilt, Zeist en IJsselstein.

Door de combinatie van veel internationaal bedrijfsleven en de aanwezigheid van drie universiteiten zijn er in de regio veel expats die een woning of appartement nodig hebben in Utrecht en omgeving. Tevens blijkt Utrecht met haar gezellige centrum en goede openbaar vervoer en bereikbaarheid zeer populair te zijn als stad om tijdelijk in te wonen.

Momenteel is er dus veel vraag naar goede huurwoningen in Utrecht en omgeving. Veel mensen, Nederlanders, maar ook expats of mensen uit het bedrijfsleven zijn op zoek naar tijdelijke huurwoningen, gemeubileerd of gestoffeerd, voor lange of voor korte periode. Door de aantrekkende verkoopmarkt blijft het aanbod naar goede huurwoningen echter achter bij de vraag. Hierdoor stijgen de huurprijzen weer. Door de weer aantrekkende economie komen er ook steeds meer expats een woning huren in Utrecht of omgeving. Vooral in de vrije sector is er in Utrecht een tekort aan goede woningen om te verhuren. Heeft u er wel eens aan gedacht uw woning te gaan verhuren? Een aantrekkelijke optie!

Huren is het nieuwe kopen

Naast expats zijn er ook veel Nederlanders die graag tijdelijk een woning willen huren. Zij hebben bijvoorbeeld net hun huis verkocht en willen de flexiliteit die het tijdelijk huren met zich meebrengt. Ook starters prefereren vaak eerst een woning te huren alvorens te kopen. Deze groep wil zich vaak nog niet direct binden aan bezit van een koophuis en verkiezen de vrijheid bij “tijdelijke verhuur”.

Huis vehuren in Utrecht als belegging

Steeds meer kleine beleggers kiezen voor de verhuur als interessante en lucratieve belegging. Doordat men tegenwoordig vrijwel geen rente meer op een spaarrekening krijgt, gaat men op zoek naar alternatieven. Premium Housing biedt mogelijkheden om het traject van aankoop en de verhuur van uw woning geheel te begeleiden. Waarbij vervolgens de verhuur aan expats én het beheer van het belegingspand dan wordt verzorgd door een van de partners van Premiumhousing.

Zorgeloos uw huis verhuren in Utrecht

Wilt u als particulier uw woning tijdelijk verhuren of bent u een kleine belegger? Zoek in ieder geval deskundige hulp om u in dit proces te begeleiden. Vooral in de vrije sector en het hogere segment zijn er aantrekkelijke mogelijkheden om uw huis tijdelijk te verhuren.

De mensen van Premiumhousing zijn zeer professioneel, lokaal bekend in Utrecht en omgeving, hebben een zeer groot netwerk en kunnen het hele traject voor u verzorgen van aankoop van een beleggingspand tot en met het financiële en technische beheer van de woning. Maak eerst kosteloos en vrijblijvend een afspraak om te bespreken wat uw mogelijkheden zijn en verhuur ook uw huis. Het kost u maar een uurtje van uw tijd, maar u wordt er altijd wijzer van..!

Huis verhuren Pijnacker