Huis verhuren Hoofddorp

Een gespecialiseerde verhuurmakelaar uit uw regio neemt contact met u op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

BEL ONS

VerhuurprocedureAanhuurprocedure

Een naar een huurwoning zoekende Amsterdammer staat aan de vooravond van een uitdagend avontuur. Amsterdam heeft veel huurwoningen. Het enige probleem: Ze zijn allemaal verhuurd! Wachten op nieuwbouw duurt te lang en de huurprijzen zijn te hoog als je op zoek bent naar meer vierkante meters. Uitwijken naar een andere plaats onder de rook van Amsterdam is dus zeker het overwegen waard. Hoofddorp of wellicht Nieuw Vennep bieden uitstekende mogelijkheden

Neem Hoofddorp. Deze stad ligt dicht bij Amsterdam en om de hoek bij Schiphol. Lang zo gek nog niet als de huurder op zoek is naar meer ruimte, regelmatig gebruik wenst te maken van de luchthaven en zo nu en dan de gezelligheid van Amsterdam wil proeven.

De opkomende huurmarkt is daar nog niet verzadigd, hoewel het aantal huurwoning waar men uit kan kiezen minder is dan men zou mogen verwachten. Reden hiervan is dat de bedrijven die zich in Hoofddorp en Schiphol rijk hebben gevestigd vaak internationaal handelen en om die reden het aantal expats in de regio steeds groter wordt. De huurprijzen zijn echter veel lager dan de huurprijzen in Amsterdam. In feite krijg de huurder veel meer vierkante meters woonplezier voor een lagere huurprijs. Het is niet overdreven om te meldden dat voor de prijs van een verouderd appartement van 50 vierkante meter in Amsterdam in Hoofddorp een nieuwbouw eengezinswoning wordt aangeboden.

Ander voordeel is de rust. Amsterdam is druk. 24/7 is er bedrijvigheid. Heeft een huurder liever wat meer rust of is hij wat meer op zichzelf? Dan is Hoofddorp een fantastisch alternatief om een woning te huren in Hoofddorp. Binnen een paar minuten bent u in de hoofdstad en u geniet tegelijkertijd van de rust in Hoofddorp. Daarnaast is het strand en de duinen (Zandvoort) dichtbij en de populairste winkelstad van Nederland, Haarlem op 5 minuten afstand met de auto. Noordwijk ligt op ongeveer 20 minuten afstand.

Waarom huis verhuren in Hoofddorp?

Het bovenstaande geeft al aan dat een huis verhuren Hoofddorp kansen biedt voor een goed rendement. Er dreigt een tekort aan goede vrije sector woning voor kortere en langere tijd, gemeubileerd of gestoffeerd. De single expat  kiest vaak voor een studio of een appartement met 1 slaapkamer, terwijl een stel kiest voor meerdere kamers en blij wordt van een extra kamer voor bijvoorbeeld studie of hobby ruimte. Eengezinswoningen met meer dan 2 slaapkamers, daar is al sprake van een tekort.  Schiphol en Schiphol-Rijk beidt veel werkgelegenheid. Dichtbij het werk wonen om het woon-werkverkeer te beperken is ook een reden om te verhuizen naar Hoofddorp. Huren is vaak aantrekkelijker dan kopen voor de woningzoekende. Reden hiervan is dat steeds meer mensen flexibel willen zijn en niet het gevoel willen hebben vast te zitten aan een koophuis. Ee huis huren geeft vrijheid. Deze trend is een gegeven en dus voor huiseigenaren en uitstekende reden om over te gaan p huis verhuren in Hoofddorp. Singles die besluiten te gaan samenwonen, houden veelal de tweede koopwoning aan en verhuren deze dan voor een aantal jaren. Daarnaast besluiten huiseigenaren die hun woning te koop aanbieden hun huis te verhuren als de verkoop niet vlot. Zeker als de woning onder water staat en men niet met een restschuld achter wil blijven.

Hoofddorp ligt in de provincie Noord-Holland, en een paar kilometer bij Amsterdam vandaan. Inmiddels is de plaats, met haar 73.000 inwoners, geen dorp meer te noemen. Toch zijn er nog veel invloeden van een dorp te vinden. De plaats beschikt over goede uitvalswegen en ook de trein en bus zorgen voor een goed infrastructuur. In het centrum is het prettig vertoeven. Niet alleen om te winkelen, maar ook wanneer u er een avondje lekker op uit wilt. Ook aan evenementen ontbreekt het niet in Hoofddorp. Culinaire, maar ook muziekevenementen staan regelmatig op de agenda.

Houdt men van de natuur? Dan is Hoofddorp ook uitermate geschikt. Gelegen in de Haarlemmermeerpolder, kan de huurder helemaal tot rust komen. Een prettige gedachte dat Amsterdam op een steenworp afstand ligt. Binnen 10 minuten kan de hoofdstad worden bereikt. Huis verhuren Hoofddorp is een succesvol plan.

woning verhuren hoofddorp