Huis verhuren Oosterbeek

Een gespecialiseerde verhuurmakelaar uit uw regio neemt contact met u op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

BEL ONS

VerhuurprocedureAanhuurprocedure

Gelegen op slechts fietsafstand van Arnhem biedt Oosterbeek een ideale omgeving voor gezinnen en mensen die op een prachtige plek omringd door natuur, toch nabij de stad en met alle wenselijke faciliteiten willen wonen.

Oosterbeek wordt ook wel het Wassenaar of ’t Gooi van het Oosten genoemd. De veelal grote villa’s en prachtige omgeving geven het dorp een weldadige uitstraling en maakt het een bijzonder geliefde omgeving om een huis te huren.

Het centrum van Oosterbeek biedt alles dat men nodig heeft en meer, de horeca en het winkelgebied zijn uitzonderlijk goed ontwikkeld en van hoog niveau.

Een huis verhuren in Oosterbeek is in veel gevallen en met veel mogelijkheden bijzonder interessant.

Met name in het hogere segment woningen is Oosterbeek ook zeer geliefd onder huurders, zij vinden hier een rustige en prettige woonomgeving met alle gemakken van een stad zeer nabij, maar ook uitvalswegen zijn erg goed bereikbaar. Denk hierbij aan de directe toegang tot snelwegen, maar ook een eigen treinstation en groot aanbod aan buslijnen.

Vraag- en aanbod van huizen voor verhuur in Oosterbeek

Uw huis verhuren in Oosterbeek kan zeer lucratief zijn vanwege het relatief geringe aanbod van goede woningen in de vrije sector. Woningen van hoge kwaliteit in Oosterbeek worden veelal bewoond door hun eigenaren en komen relatief weinig beschikbaar voor verhuur.

Waar veel woning eigenaren er de afgelopen jaren voor hebben gekozen hun huis in Oosterbeek voor verhuur aan te bieden om leegstand tot verkoop te voorkomen vanwege een slechte verkoop markt, zorgen de berichten van een groeiende verkoop markt er momenteel voor dat relatief weinig actueel huuraanbod in Oosterbeek beschikbaar is.

Aan de vraagkant ziet men steeds meer overbruggers; zij hebben nog geen woning gekocht of hebben recent een eigen woning verkocht. Zij hechten veel waarde aan de flexibiliteit van het huren van een huis met het oog op hun carrière, en willen indien nodig snel kunnen verhuizen zonder gebonden te zijn aan eigendom. Ook zullen  verkopers veelal pas op zoek gaan naar vervangende huisvesting wanneer een eigen huis reeds verkocht is, om vervolgens de tijd te hebben om de perfecte woning te vinden zullen zij veelal willen huren, maar wel in de omgeving –en met de kwaliteit- die zij gewend zijn.

Ook onder expats is Oosterbeek een zeer gewilde locatie voor het huren van een huis. De locatie ten opzichte van uitvalswegen, Arnhem, de grens met Duitsland in combinatie met de uitstraling en veiligheid van Oosterbeek maken de plaats voor hen een zeer prettige woonomgeving.
De Arnhem International School is gelegen op een praktische afstand van het dorp en trekt veel expats uit een wijde omgeving aan, in een straal van zo’n 90 kilometer is geen vergelijkbare school te vinden.

Deze prettige combinatie van facturen maakt Oosterbeek tot een zeer goede locatie om uw huis in Oosterbeek aan een expat te verhuren.

Uw Huis verhuren Oosterbeek

Voor alle genoemde doelgroepen geld dat er schaarste bestaat in kwalitatief goede huurwoningen.
Uw huis verhuren is hiermee een bijzonder reële optie, daar ervaring leert dat woningen van particulieren veelal veel kwaliteit, luxe en een hoog niveau van onderhoud bieden; exact de criteria waar expats en overbruggers doorgaans naar op zoek zijn. Zowel gestoffeerde- als gemeubileerde woningen zijn zeer in trek, evenals woningen met uiteenlopende perioden van beschikbaarheid.
Waar een overbrugger of expat in veel gevallen primair naar een huis zoekt voor 6 tot 12 maanden leert ervaring dat zij in veel gevallen, indien mogelijk, langer in een huurhuis verblijven.

Ook het klimaat voor het investeren in huurhuizen in Oosterbeek is zeer gunstig. Waar enerzijds de verkoop prijzen nog relatief laag liggen en veel kwalitatief goede woningen beschikbaar zijn, zorgt de schaarste in huuraanbod ervoor dat uw huis snel en voor een goede prijs verhuurd kan worden.
Zowel grote als kleine investeerders worden hierbij aangeraden reeds in een vroeg stadium contact op te nemen met de verhuurmakelaar. Deze kan in het aankoop-, bouw- of verbouw traject al van grote toegevoegde waarde zijn vanwege zijn of haar uitgebreide kennis van de markt, wensen van huurders, regelgeving en verdere aspecten die uw rendement positief kunnen beïnvloeden.
Ook zal de makelaar op de hoogte zijn van actuele marktbewegingen, waar u vervolgens op in kunt spelen om uw huis zo continu en snel mogelijk te verhuren.

Uw huis verhuren in Oosterbeek wordt hiermee met de dag lucratiever; veel van de eigenaren die dit al hebben ondervonden zijn huizenbezitters die zijn gaan samenwonen maar hun eigen huis nog niet willen verkopen, en deze wellicht als pensioen voorziening beschouwen vanwege de momenteel nog lage verkoopprijzen.

Ook mensen met hun woning in de verkoop hebben er veel voor gekozen deze tijdelijk te verhuren, middels leegstandwet om flexibiliteit en de mogelijkheid tot verkoop te behouden. De kosten worden hierbij gedekt, de woning wordt bewoond en dus bijgehouden, de sfeer van een bewoond huis is aanwezig bij verkoopbezichtigingen en de verkoper heeft de luxe niet in te hoeven gaan op te lage biedingen en een restschuld te kunnen voorkomen.

Vertrekkende expats die worden uitgezonden door hun werkgever kiezen tevens grotendeels voor de optie hun huis te verhuren teneinde de kosten tijdens het verblijf in het buitenland te dekken maar middels de flexibiliteit van de diplomatenclausule terug te kunnen keren in hun eigen woning bij terugkeer naar Arnhem.

Uw huis verhuren in Oosterbeek

Uw huis verhuren in Oosterbeek is al met al een prachtige maar met name financieel interessante mogelijkheid, de regelgeving is in veel gevallen mooi passend en uw verhuurmakelaar kan u begeleiden naar een bijzonder geslaagde en prettige verhuur van uw huis.

huis verhuren oosterbeek