Huurwoningen Haarlem

Een gespecialiseerde verhuurmakelaar uit uw regio neemt contact met u op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

BEL ONS

VerhuurprocedureAanhuurprocedure

Huurwoningen in Haarlem zijn niet alleen interessant voor de huurder, maar ook voor de zakelijke markt. Investeerders breiden hun vastgoedportefeuille steeds vaker uit met woningen in Haarlem met als doel de woning verhuren aan de vele woningzoekenden. Het opbouwen van een kwalitatief verhuurportfolio met een uitstekend rendement is in Haarlem meer dan mogelijk.

De investeerders komen als bijen op de honing op Haarlem af om meerdere redenen. Sowieso ligt de stad perfect. Of u nu werkt in de Randstad of gewoon op zoek bent naar de rust die Haarlem en omgeving kan bieden, dan bent u regio Haarlem aan het juiste adres.

Haarlem ligt in het hart van de randstad. Kiest u liever niet voor de auto, dan bereikt u met het openbaar vervoer snel uw bestemming. Voordeel van het openbaar vervoer is dat het niet lang duurt voordat u op uw bestemming bent. Ook heeft u geen last van de files rondom Amsterdam en dat betekent dat u ook als huurder alle tijd hebt om te genieten van uw vrije tijd.

Waarom investeren huurwoningen Haarlem

Investeerders zien deze, en vele andere voordelen, als reden om te investeren in de woningmarkt in de grote stad Haarlem. Steeds meer mensen willen Amsterdam ontwijken en kiezen voor Haarlem als hun woonplaats. De woningen in Amsterdam zijn erg duur en bijna niet te krijgen. De investeerders houden de Amsterdamse huurwoningenmarkt goed in de gaten en stemmen hier hun prijzen op af. Net eronder en minder wachttijd. Dit in de particuliere huur. Naast dus de voordelen van een lagere prijs, hoeft er ook niet jarenlang op een geschikte woning gewacht te worden.

De investeerders kopen één of meerdere woningen op en verbouwen deze tot verhuurbare woningen of appartementen. Ze zorgen dat de woningen verhuurklaar worden gemaakt en besteden  de bemiddeling tot verhuur uit aan een betrouwbare verhuurmakelaar met een goed netwerk van bedrijven en particulieren. Een makelaar die de rendementsdoelstellingen voorop stelt. De woningmarkt voor huurwoningen in Haarlem is zeker nog niet verzadigd. Het wordt steeds drukker in de Randstad en de economie trekt weer aan. Dat betekent dat er veel vraag is naar woningen in Haarlem, bij voorkeur huur. Door de klap van de huizenmarkt, zijn mensen tegenwoordig wat voorzichtiger met het kopen van een woning. De huurwoningenmarkt is momenteel big and booming. Het geeft de mensen flexibiliteit: huur opzeggen is immers minder werk dan een woning verkopen.  Daarnaast is het tekort aan goede huurwoning in Haarlem en omgeving verontrustend. De markt is overspannen voor zowel tijdelijke woonruimte als voor onbepaalde tijd.

Haarlem is populair wegens de ideale ligging bij de natuurgebieden en het feit dat een Haarlemse woning vrij gemakkelijk te huren is. De woningen zijn relatief betaalbaar en de wachttijd is niet ellenlang. De omgeving biedt voor ieder persoon mogelijkheden. Zo kan er heerlijk geshopt worden in het grote centrum, maar ook voor een drankje of een stapavond hoef je Haarlem niet te vermijden.

Lekker tot rust komen kan ook in de buurt van Klein-Amsterdam, zoals Haarlem ook weleens liefkozend genoemd wordt. Ga lekker varen aan het Haarlemmermeer, of geniet van een goed boek langs de kade, terwijl uw kinderen genieten van het water aan het meer. Of ga naar Bloemendaal en wordt gezien. Geniet op het strand tijdens een warme zomerdag of maak een romantische strandwandeling op een warme nazomeravond.

Het leven in Haarlem wordt door velen als prettig en rustig ervaren, zonder saai te zijn. Alles wat u nodig heeft binnen handbereik en alle voordelen die een stad als Amsterdam ook te bieden heeft. Alles, maar dan nog met een beetje extra!

huis verhuren haarlem