HR en Relocation

Een gespecialiseerde verhuurmakelaar uit uw regio neemt contact met u op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

BEL ONS

VerhuurprocedureAanhuurprocedure

Als partner van diverse relocation bureaus begeleiden wij expats naar een geschikte woning. Premium Housing heeft een nationaal netwerk van gespecialiseerde aanhuurmakelaars die gewend zijn om te gaan met verschillende culturen en specifieke woonwensen. Tijdens de bezichtigingstour wordt er informatie gegeven over de eigenschappen van de specifieke woonomgeving en vindt er een uitvoerige evaluatie plaats van de bezochte objecten na afloop van de tour. Na een uitgebreid intakegesprek met de woningzoekende, consultant van het relocationbureau of de HR verantwoordelijke zullen wij beschikbare woningen selecteren. Hierbij combineren wij onze eigen aanbod met dat van andere makelaars en checken op voorhand of de woning aan de gestelde voorwaarden voldoet.

Op één dag (deel) zullen wij deze woningen bezoeken. Indien noodzakelijk zal een tweede tour worden samengesteld. Indien gewenst kunt u gebruik maken van onze afhaalservice bij het bedrijf, hotel of Schiphol.

Een zoekopdracht uitzetten brengt de woningzoekende een aantal voordelen:

  • Groter aanbod; 40 % van de beschikbare woningen bereikt het internet niet, deze worden allereerst aangeboden aan woningzoekenden die een zoekopdracht hebben uitgezet.
  • Tijdsbesparing; De makelaars verbonden aan Premium Housing brengen uw zoekopdracht onder de aandacht van andere makelaars en coördineert de afspraken.
  • Voorwaarden check; De voorwaarden waaronder de woning wordt aangeboden worden door ons op voorhand onderzocht. Dit voorkomt teleurstellingen en onzinnige bezichtigingen.
  • Regionale kennis: De Makelaars kennen de regio en haar eigenschappen, waardoor de expat gefundeerd een beslissing kan nemen.
  • Tijdens het gehele aanhuurproces worden de belangen van de huurder behartigd
aanhuur hr + relocation