Huren

Een gespecialiseerde verhuurmakelaar uit uw regio neemt contact met u op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

VerhuurprocedureAanhuurprocedure

Op zoek naar een huurwoning?  Plaats een zoekopdracht!

Besteedt uw zoektocht naar geschikte woonruimte uit! Premium Housing begeleidt woningzoekenden bij het vinden van een geschikte huurwoning of appartement. Zoekt u voor uzelf of een van uw medewerkers een gemeubileerde of gestoffeerde woning of appartement, voor een langere of kortere periode? Neem contact op met Premium Housing en wij vinden de beste woning die past bij uw woonwensen.

Gespecialiseerde verhuurmakelaars

Onze regio gebonden en gespecialiseerde verhuurmakelaars combineren eigen aanbod met het aanbod van andere aanbieders. Zij kennen de regionale markt uitstekend en beschikken over een relevant netwerk. Heel belangrijk is dat zij alleen uw belangen behartigen. Maar zij gaan pas aan de slag als zij een duidelijk beeld hebben van de wensen en eisen van de woningzoekende.  Het zoekproces begint dan ook bij een uitgebreid kennismakingsgesprek.

Premium Housing werkt in opdracht van een groot aantal bedrijven en relocation bureaus en helpt buitenlandse medewerkers (expats) een geschikt thuis te vinden. Daarnaast besteden vele particulieren hun zoektocht uit vanwege tijdgebrek  of ontbrekende regionale kennis.

Wij behartigen tijdens het gehele proces de belangen van de huurder. Premium Housing staat voor u klaar!

Aanhuur