Huis verhuren amsterdam

Een gespecialiseerde verhuurmakelaar uit uw regio neemt contact met u op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

BEL ONS

AanhuurprocedureVerhuurprocedure

Een woning die aan alle eisen van de huurder voldoet is minder makkelijk te vinden dan vele denken. Ten eerste zijn kwalitatief goede woning relatief schaars. Ten tweede zijn goede huurders ook niet makkelijk te vinden. Premium Housing is uw online partner in het zoeken van de best mogelijke match. Zoals u hoogstwaarschijnlijk al weet is Amsterdam de hoofdstad en tevens ook de grootste stad van Nederland. De bevolkingsdiversiteit is groot en leeftijd gelijk verdeeld. Amsterdam is nog continue groeiende, dit maakt het een interessante stad om in te investeren als investeerder in onroerend goed. Maar het is ook interessant voor de mensen met een 2de huis in Amsterdam die hun huis (tijdelijk) willen verhuren. Met onze ervaring en kennis gaan wij u helpen bij het vinden van de beste kandidaat voor uw woning.

Waarom specifiek een huis verhuren Amsterdam?

Het komt steeds vaker voor. Mensen werken in druk Amsterdam en het zou voor hen toch wel enorm handig zijn als ze hier zouden wonen. Eén probleem. De verkoopprijzen van de woningen zijn torenhoog en de wachtrij voor de sociale huur bedraagt een jaartje of 10. En tien jaar wachten? Die tijd hebben ze niet.

Dat maakt dat een woning verhuren in Amsterdam steeds gemakkelijker wordt. De hoofdstad groeit meer en meer en steeds meer mensen willen dicht bij hun werk wonen. Er wordt weleens gezegd dat de stad overvol raakt. Niets is minder waar. Er staan nog steeds zat woningen leeg. Puur omdat ze niet verkocht worden. De hypotheek kan niet verstrekt worden en de panden staan jarenlang zonder eigenaar. Heeft u er weleens aan gedacht om uw woning te verhuren?

Expats naar Amsterdam

Expats trekken om verschillende redenen naar Amsterdam. Het is dicht bij het werk, of ze houden juist enorm van de Amsterdamse gezelligheid. Ze kunnen geen genoeg krijgen van de PC Hooftstraat, of ze houden gewoon van de drukte van een stad met de omvang van Amsterdam. Rondhangen op de pleinen en urenlang shoppen op de markten. Of gewoon lekker liggen zonnen of picknicken in het Vondelpark. En dan hebben we een bezoek aan dierentuin Artis nog niet eens genoemd. Er is geen stad zo veelzijdig als onze hoofdstad.

In Amsterdam zijn honderden misschien wel duizenden activiteiten elke dag te doen. The city never sleeps!. 24 uur per dag kan er wat gedaan worden en zowel voor jong als voor oud. Wilt u even de rust opzoeken gaan dan naar een van de vele ambachtelijke bibliotheken of vaar met een boot over de historisch rijke kanalen van Amsterdam. Voor de jongeren is het uitgaansleven van een ongekend hoog niveau. Het is dan ook niet voor niets dat deze uitgaansstad veel toeristen aantrekt ieder jaar.

Het is dan ook niet gek dat dit een goede plaats is om als verhuurder te zitten. De ellenlange wachtrijen van de sociale huur, de torenhoge verkoopprijzen en de stad zelf, zorgen voor een enorme toename in het aantal verhuurde woningen. Uw woning verhuren in Amsterdam zal dus ook een makkie blijken! Want u hoeft er niets voor te doen. Amsterdam verkoopt zichzelf zonder moeite.

Ten slotte

Amsterdam heeft het allemaal: Een rijke historie, goed uitgaansleven en toch genoeg plek om even te ontsnappen van alle drukten. Het is een gezonde omgeving om in te wonen en er is altijd wat te doen. Huizen, woningen en appartementen zijn gewild in Amsterdam. Daarom is het een goede keuze om uw huis te verhuren. Bent u opzoek naar een partner die ervoor kan zorgen dat uw huis betrouwbaar en veilig wordt verhuurd? Dan bent u bij Premium Housing aan het juiste adres. Onze experts gaan met hun ervaring aan de slag en vinden de best mogelijk match voor u.

woning verhuren amsterdam