Woning verhuren heemstede

Een gespecialiseerde verhuurmakelaar uit uw regio neemt contact met u op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

BEL ONS

VerhuurprocedureAanhuurprocedure

Heemstede is de ideale woonlocatie. Heemstede heeft meer te bieden dan je in eerste instantie zou denken. Steeds meer mensen ontdekken dit en daardoor wordt het wonen in dit dorp steeds populairder. Mooi bijkomend voordeel: een woning verkopen of verhuren in Heemstede wordt ook steeds gemakkelijker.

Woning verhuren Heemstede: een solide idee

De stad ligt dicht bij de Randstad, maar biedt de rust van een dorp. Dat maakt dat deze plaats steeds vaker wordt ontdekt door Nederlanders, maar ook expats. Een huis kopen is voor expats in eerste instantie minder interessant en vaak ook niet realistisch om direct een hypotheek te krijgen. Het wachten op een huurwoning in de sociale huur is tevens geen optie. Een expat wil snel en makkelijk huren en kiest steeds vaker voor Heemstede vanwege de ideale ligging t.o.v. de steden Haarlem en Amsterdam en natuurlijk Schiphol. Aangezien er steeds meer expats Heemstede ontdekken wordt verhuren van een woning in Heemstede steeds aantrekkelijker voor huizenbezitters.

Heemstede is een bijzondere woonplaats vanwege het historische karakter. Mensen die dit waarderen voelen zich minder thuis in het in bijgelegen Hoofddorp. Veel oude woningen zijn behouden gebleven, daar waakt de gemeente Heemstede ook voor. Daarnaast ligt Heemstede  tussen twee prachtige bossen en op fietsafstand van de duinen en het strand van Zandvoort en Bloemendaal.

Dit maakt dat Heemstede zichzelf makkelijk “verkoopt” als woonplaats om comfortabel te wonen. Een uitstekende ligging te midden van een rustige en groene omgeving. Een woning verhuren in Heemstede kan dus een goede keuze zijn. De vertrekkende expat mag ervan uitgaan dat zijn woning in gemeubileerde of gestoffeerde staat binnen afzienbare tijd wordt verhuurd aan huurders die bewust kiezen voor huren in Heemstede.

Zeer regelmatig treft Premium Housing huuders uit binnen en buitenland die uiteindelijk kiezen voor een koopwoning in Heemstede. Dit gegeven zegt iets over het prettige wonen in deze stad.

woning verhuren heemstede