Huurwoningen Hoofddorp

Een gespecialiseerde verhuurmakelaar uit uw regio neemt contact met u op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

BEL ONS

VerhuurprocedureAanhuurprocedure

Investeerders hebben ook de woningmarkt in Hoofddorp ontdekt. Hoofddorp biedt in principe voldoende woningen, maar het blijkt dat er grote vraag naar gestoffeerde of gemeubileerde huurwoningen is. Dit vanwege de vele internationale bedrijven die zich nabij Hoofddorp hebben gevestigd en huurwoningen zoeken voor hun buitenlandse medewerkers die vaak voor een aantal jaren naar Nederland komen. Ideaal voor investeerders, want woningbouwverenigingen bieden alleen maar “kale” woningen aan. Voor tijdelijk huurders is de aanschaf van vloerbedekking en raambekleding te duur. Dus is er een grote vraag naar gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen in Hoofddorp.

Verhuurbemiddelaars hebben contacten met de internationale bedrijven die tijdelijke gemeubileerde of gestoffeerde woonruimte zoeken voor hun buitenlandse medewerkers. Huurders zijn hier erg blij mee, want dit betekent dat de huurder minder hoeft te investeren in de betreffende huurwoning. En dat maakt het huren van een bepaalde woning juist weer aantrekkelijker.

Een huis aankopen voor een korte periode is geen optie voor de expat. Huurwoningen met alles erop en eraan enorm in trek. Huurders zoeken woningen die turn key worden opgeleverd. In deze tijd is dat goede business. Zeker in Hoofddorp, een plaats die steeds populairder wordt bij mensen die in de Randstad werken.

Sowieso is Hoofddorp een fijne uitvalsbasis. Amsterdam is gewoon vol en druk. Veel mensen die in de hoofdstad een huurwoning zoeken kunnen niet anders dan de hoofdprijs betalen voor een woning die niet voldoet aan hun wensen. Kiezen tussen een bovenwoning op drie hoog van 50m2  in Amsterdam of een hele woning met tuin van 130 m2 in Hoofddorp. Steeds meer expats kiezen voor het laatste. Een woning huren in Hoofddorp blijkt ideaal. Dicht bij Amsterdam en ook nog eens volledig gestoffeerd of gemeubileerd.

Niet alleen is het wonen in Hoofddorp prettig vanwege de locatie. Geen torenhoge huurprijzen en eeuwen wachten voordat de huurder in aanmerking komt voor een huurhuis in Amsterdam. In Hoofddorp is dat anders. De wachtrijen zijn minder omvangrijk en wanneer de huurder uitwijkt naar de particuliere huur, zijn de mogelijkheden talloos. Misschien had de huizenzoeker niet eens nagedacht over een woning die al gestoffeerd of gemeubileerd was.Het werk is via Hoofddorp goed bereikbaar. Amsterdam, Schiphol en natuurlijk de bedrijven in Hoofddorp zelf zijn goed bereikbaar. Treinen, bussen en trams, de infrastructuur is prima in orde en brengt u binnen de kortste tijd naar de bestemming waar u moet zijn. En dat is maar één van de voordelen van het wonen in Hoofddorp.

In de omgeving Hoofddorp zijn er veel sport en ontspanningsmogelijkheden. Lekker wandelen door de duinen zonnen op de stranden van  Bloemendaal of Zandvoort. Shoppen in het winkelcentrum of cultuur snuiven Haarlem, die ook nog eens verkozen is tot beste winkelstad van Nederland. Er zijn tal van mogelijkheden die goed zijn om de innerlijke geest te voeden.Hoofddorp is een plaats waar alles aanwezig is. Er zijn goed aangeschreven scholen, voldoende zorginstellingen, winkels in overvloed en de sfeer is gezellig.

Dicht bij de grote steden en voorzien van alle voorzieningen is het wonen in Hoofddorp een voorrecht. Of u nu kiest voor een gestoffeerd of gemeubileerd huis, appartement of studio: Hoofddorp biedt de huurder alles.

woning verhuren hoofddorp