Huis verhuren Nijmegen

Een gespecialiseerde verhuurmakelaar uit uw regio neemt contact met u op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

BEL ONS

VerhuurprocedureAanhuurprocedure

Een goede woning vinden in Nijmegen is een stuk lastiger dan vele in eerste instantie denken. Woningen zijn schaars net zoals goede huurders. Bij Premiumhousing zoeken wij de best mogelijke match. Nijmegen is een ongekende populaire stad onder zowel studenten als volwassenen. En heeft een groeiende populatie met vandaag de dag 170.943 inwoners. Dit is goed nieuws voor de investeerders die willen investeren in onroerend goed van woonruimte. Maar ook voor de Nijmegenaren die hun woonruimte (tijdelijk) willen verhuren. Onze ervaring en kennis gaan u helpen bij het vinden van de beste kandidaat voor uw woning.

Waarom specifiek een huis verhuren Nijmegen?

Nijmegen is de grootste stad in de provincie Gelderland. Het ligt aan de zuidelijke oever van de Waal, aan de voet van de stuwwal. Een deel van Nijmegen ligt aan de overkant van deze rivier. Dit wordt Waalsprong genoemd, hierin bevinden zich Oosterhout en Lent. Deze uitbreidingen waren nodig vanwege het snel groeiende aantal inwoners. In 2000 had Nijmegen 152.000 inwoners terwijl het er nu bijna 171.000 telt. In 2020 worden er 185.000 verwacht. Huurwoningen zijn schaars en de omloopsnelheid ervan ligt dan ook erg hoog.

“Nijmegen is een warme gezellige stad”

Mensen gaan een huis of appartement huren in Nijmegen vanwege de warmte die de stad biedt. Het is een complete stad die voorzien is van alle luxe en gemakken. Ook is het een zeer culture stad met een rijk verleden. Een lijstje van enkele leuke bezienswaardigheden in Nijmegen:

  • Het Steigertheater
  • De Stadschouwburg
  • Het Vlaams Cultureel Kwartier
  • Het Vrijdagtheater
  • De wintertuin
  • Onbederf’lijk Vers (een jaarlijks terugkerend poëziefestival)
  • Extrapool (kunstenaarsinitiatief)
  • Cultuurspinnerij De Vasim (9000 m2 culture broedplaats voor kunstenaars)
  • Nijmegen zingt

Buiten deze stadseigen bezienswaardigheden is het voor studenten en avonturiers ook een passende stad. Het uitgaansleven is zeer divers en er is voor iedereen wat wils. Zodra het lekker weer is zijn de terrasjes rijkelijk gevuld en kunt u heerlijk lunchen in de zon. Nog een groot voordeel is dat u relatief veel vierkante meter kunt krijgen voor zo’n grote stad. De prijs/kwaliteit is gunstig en dat maakt het huren van een woning in Nijmegen extra aantrekkelijk. Kortom in Nijmegen krijgt de huurder echt waarde voor zijn geld.

Tenslotte

Nijmegen is aantrekkelijk stad om voor het verhuren of huren van een woning vanwege de ligging. Het heeft alles. In de binnenstad kan er worden genoten van de leuke restaurants, winkels en cafés. Er worden tal van evenementen georganiseerd met als meest bekende “de vierdaags”. De studenten houden de stad fris en levendig. Maar zodra je even uit het centrum gaat is er rust en een adem-ontnemende natuur. De warmte van de mens maakt Nijmegen uniek en prettig om in te wonen. Mede om de bovenstaande reden wint de stad razendsnel populariteit en biedt daarom de verhuurder lucratieve kansen. Er worden woningen gezocht voor zowel “short-stay” als voor een lange periode. En zowel gestoffeerd als gemeubileerde huurwoningen.

Uw huis verhuren in Nijmegen is in deze tijd waar de rente er niet beter op wordt verstandig. De investeerders meldden zich massaal aan bij Premium Housing vanwege de kansen die zich voordoen voor de kapitaalkrachtige. Een huis is een waardevol bezit in deze tijd. Premium Housing biedt ondersteuning bij het verhuren van ontroerend goed. Premium Housing kent deze omgeving uitstekend en is om die reden in staat een onderbouwd advies uit brengen. Onze ervaring en kennis gaan u helpen bij het vinden van de beste kandidaat voor uw woning.

huis verhuren nijmegen