Huis verhuren Leidsche Rijn

Een gespecialiseerde verhuurmakelaar uit uw regio neemt contact met u op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

BEL ONS

VerhuurprocedureAanhuurprocedure

Kwalitatieve huurwoningen in Leidsche Rijn zijn schaars. Er is een relatief grote vraag. Maar hoe vindt u nu de beste huurder voor uw woning? Premium Housing is gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van de beste mogelijk match tussen verhuurder en huurder. U als verhuurder geeft de criteria op en onze verhuurmakelaars gaan voor u aan de slag. In 2007 had Leidsche Rijn officieel 16.579 inwoners in 2015 waren dit er iets over de 30.000. Dit aantal is nog steeds sterk stijgende. Voor investeerders en kapitaalkrachtige particulieren is het interessant om hun onroerend goed tijdelijk te verhuren. Onze ervaring en kennis gaan u helpen bij het vinden van de beste kandidaat voor uw woning.

Waarom specifiek een huis verhuren Leidsche Rijn?

Vandaag de dag telt Leidsche Rijn over de 30 duizend inwoners. Dit aantal zal in de toekomst voortgezet worden te groeien. Er zijn vele bouwprojecten in ontwikkeling om aan de vraag van huizen te voldoen. Er is een groot huizen te kort. Huurwoningen zijn schaars en de omloopsnelheid ervan ligt dan ook erg hoog. De vraag is groot in Leidsche Rijn wat voor verhuurders en investeerders een kans is.

De voornaamste reden dat mensen een huis gaan huren in Leidsche Rijn is vanwege de stormachtige ontwikkeling die het gebied doormaakt, de centrale ligging en de natuur. Er zijn talloze ontwikkelingsprojecten in het gebied nog bezig. Het gebied van Leidsche Rijn was voor het grootste deel vóór 1 januari 2001 een deel van de voormalige gemeente Vleuten-De Meern. Leidsche Rijn is sinds 2006 de grootste nieuwbouw- en Vinex-locatie van Nederland. Het gebied bestaat, naast het voormalige Vleuten en De Meern uit een aantal wijken:

  • De Wetering
  • Terwijde
  • Parkwijk
  • Het Zand
  • Hogeweide
  • Langerak

Verder heeft het ook zijn eigen sportverenigingen. Zo kan er basketbal, voetbal, tennis, hockey, waterpolo, fitness, dansen, handbal en rugby beoefend worden. Ook voor onderwijs hoeven kinderen en jongvolwassenen niet ver te reizen, want het gebied is voorzien van enkele scholen. Ook voor volwassen is er genoeg te doen. Zo is er een bibliotheek, muziekschool, theater ,genoeg werkgelegenheid en het centrum van Utrecht.

Ligging

Vanuit Leidsche Rijn is binnen 10 minuten het centrum van Utrecht te bereiken. Het openbaar vervoer is er goed geregeld en heeft vele opstappunten. Vele expats kiezen voor Leidsche Rijn vanwege de gunstige ligging ten opzichte van het centrum van Utrecht. De inwoners profiteren van de rust en de korte reistijd naar het centrum. Nog een benoemwaardig voordeel is de gunstige ligging tot Golfclub de Haar ook deze golfclub is binnen 10 minuten te bereiken met zowel het openbaar vervoer als de auto.

Natuur

Het Maximapark is een begrip in Leidsche Rijn. Het is een zeer ruim park met veel water waar kan worden uitgeblazen en het hoofd leeg gemaakt kan worden. Het park is voorzien van een restaurant genaamd het Anafora Parkrestaurant. Het park is te verkennen per voet, maar er kan ook met de fiets worden gereden. Wanneer het lekker weer is trekt het park veel mensen aan. Kinderen kunnen hun energie kwijt en de volwassen kunnen genieten van het weer.

Ten slotte

Leidsche Rijn is vanwege zijn compleetheid en gunstige ligging een aantrekkelijke stad voor het verhuren van uw woning. Er kan worden genoten van de rust in de gemeente zelf, maar voor het levendige en bruisende gevoel is het centrum van Utrecht dichtbij. In de stad worden jaarlijks terugkerende evenementen gegeven. Kortom Leidsche Rijn heeft het allemaal. Er worden huurwoningen gezocht voor zowel “shortstay” als voor een langere periode. Zowel gemeubileerd als gestoffeerd.

In de huidige tijd waarin de rente laag is en geen rolskleurige toekomst heeft is het verstandig om uw huis in Leidsche Rijn te verhuren. Zowel investeerders als particulieren meldden zich aan vanwege de kansen die zich voordoen. Wilt u het meeste halen uit uw huis? En zoekt u een betrouwbare partners die ondersteuning kan bieden? Premium Housing kent de omgeving en de markt op haar duim en geeft onderbouwd advies. Onze ervaring en kennis gaat u helpen bij het vinden van de beste kandidaat voor uw woning.

Huis verhuren Leidsche Rijn