Huis verhuren Heemstede

Een gespecialiseerde verhuurmakelaar uit uw regio neemt contact met u op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

BEL ONS

VerhuurprocedureAanhuurprocedure

Heemstede kent een groot tekort aan vrije sector huurwoningen. Voor verhuurders is dit goed nieuws! Wanneer een woningzoekende kiest voor Heemstede als woonplaats komen zij van een koude kermis thuis. Heemstede is namelijk een zeer geliefde woonomgeving. Er zijn weinig betaalbare huurwoningen en koopwoningen zijn behoorlijk geprijsd. Mensen wonen graag in Heemstede vanwege de centrale ligging ten opzicht van strand en bos en de nabijheid van de grote steden zoals Amsterdam, Hoofddorp  en Haarlem. Dat betekent dat er veel vraag is en helaas te weinig geschikt aanbod. De gemeente kan de vraag naar sociale huurwoningen  niet aan. Ook in de vrije sector is het aanbod van huurwoningen zeer beperkt. Daardoor is het zeer lastig om een geschikte huurwoning in Heemstede te vinden. Voor woningbezitters die overwegen te verhuren zijn er daarin tegen volop solide kansen. Voor investeerders in vastgoed is dit tevens goed nieuws want investeringsobjecten voor de verhuur bestemd leveren een uitstekend rendement op.

Waarom uw huis verhuren Heemstede?

Heemstede is erg populair onder vele doelgroepen. De stad staat samen met Aerdenhout en Bloemendaal bekend als de “residential area” van Haarlem. Dit maakt de stad bijzonder geschikt voor de hogergeplaatste expat die zoekt naar een rustige woonomgeving. Er is zowel vraag naar appartementen als naar eengezinswoningen of vrijstaande villa’s. Zowel gemeubileerd als gestoffeerd. Dicht bij Amsterdam en Schiphol en te midden van veel groen en recreatie. Het centrum van de grote stad Haarlem op fietsafstand en het ruime aanbod van basis en middelbare scholen zijn doorslaggevende redenen voor de expat om voor Heemstede te kiezen. Daarnaast is het leefklimaat meer dan uitstekend. Waar Amsterdam en Haarlem wat drukker  en levendiger zijn, is Heemstede pittoresk en rustig. Veel mensen verkiezen de rust boven de drukte en daardoor is Heemstede erg populair als woonbestemming. Uw huis verhuren Heemstede is een goede keuze en brengt u vanwege de vele voordelen van de stad een huurder met een hogere positie en opleiding.  Een passend rendement is dan vanzelfsprekend. Uiteraard heeft u dan wel een gespecialiseerde verhuurmakelaar nodig met een netwerk in de expatwereld.  Buiten deze doelgroep zijn er ook steeds meer Nederlanders die huren kiezen boven kopen. Ook zij melden zich bij de verhuurmakelaars aan met de wens om zich in Heemstede te vestigen. Het aanbod is schraal. Met een keuze uit 2 passende huurwoningen mag de zoekende naar een huurwoning Heemstede al blij zijn.

Heemstede kent een hoog percentage “vertrekkende expats” die besluiten de koopwoning, te verhuren tijdens hun zakelijk verblijf in het buitenland. Daarnaast zijn “kleine investeerders” op zoek naar geschikte locaties met als doel goede vrije sector woningen te kunnen aanbieden aan de groeiende groep huurders.

Om wille van het rendement is Heemstede een uitstekende keuze om een huis te verhuren!

De plaats ligt niet alleen dicht bij Amsterdam, maar ook in de buurt van Haarlem, het Haarlemmermeer en Bloemendaal. Dat betekent dat uw huurder, als bewoner van Heemstede alles in de nabijheid aantreft. Een dagje shoppen in Amsterdam, werken in Haarlem of omgeving Schiphol, genieten van de natuur in de diverse parken of bossen en dichtbij bruinbakken aan hotspot Bloemendaal of Zandvoort, u biedt het uw huurder allemaal!

woning verhuren heemstede