Huis verhuren Rijswijk

Een gespecialiseerde verhuurmakelaar uit uw regio neemt contact met u op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

BEL ONS

VerhuurprocedureAanhuurprocedure

In Rijswijk heerst er op het moment een groot obstakel voor mensen die op zoek zijn naar een huurwoning. De prijzen worden steeds hoger en huurwoningen in de vrije sector steeds schaarser. Echter blijft de vraag niet achter. De voornaamste reden dat de woningen duurder worden is de groeiende vraag naar kwalitatieve huurwoningen. Uiteraard is dit minder gunstig voor huurders, maar een voordeel voor verhuurders van woningen. Er doen zich kansen voor, voor de kapitaalkrachtigen. De omloopsnelheid van woningen is hoog. En daarom is het investeren in onroerend goed zeker het de moeite waard. Laat onze kennis u helpen bij het vinden van de beste mogelijk match tussen verhuurder en huurder.

Waarom specifiek een huis verhuren Rijswijk?

Wonen in Rijswijk heeft een aantal voordelen. Het heeft een gunstige ligging in de buurt van Den Haag. In Den Haag kan er alles gedaan worden wat er in elke grote stad gedaan kan worden. Shoppen, ontspannen, een hapje eten en genieten. Maar ook Rijswijk heeft genoeg te bieden. Het heeft zijn eigen winkelcentra, eigen sportverenigingen en veel groen en recreatieve mogelijkheden. In Rijswijk kan de rust worden gevonden..

Nog een voordeel is dat het tegen de stad Den Haag ligt. In Rijswijk worden jaarlijks vele lokale evenementen georganiseerd, maar in Den Haag worden ieder jaar terugkerende grote evenementen georganiseerd. Den Haag is een warme stad die veel gezelligheid en levendigheid met zich mee brengt. Ze noemen Hagenezen en Hagenaren dan ook vaak de meest gezellige mensen van Zuid Holland.

Rijswijk interessant voor expats 

Steeds meer expats zoeken hun verblijfplaats in Rijswijk. De hoofdreden is dat er steeds meer internationaal georiënteerde bedrijven actief zijn in Rijswijk en ook de ligging tegen Den Haag speelt daarin een rol. Met het openbaar vervoer is het centrum van Den Haag te bereiken binnen een 12 minuten. En zelfs met de fiets is het niet te ver. Volgens de reisplanner van Google, die er niet vaak naast zit, is het 5km waar een gemiddeld mens dan 17 minuten over zou fietsen. Voor expats is het dus interessant vanwege de ligging en grote hoeveelheid werkgelegenheid, maar ook vanwege zijn compleetheid.

Ten Slotte

Rijswijk ligt dichtbij het strand, duinen en Den Haag. De infrastructuur en het openbaar vervoer is uitstekend geregeld. De verbindingen zijn optimaal op elkaar aangesloten. Er kan bijna gezegd worden dat een huurwoningen in Rijswijk zichzelf verhuurd. Echter is dit in de praktijk anders. Een goede huurder vinden is niet eenvoudig. Vaak kunnen er geschillen ontstaan en wanneer afspraken niet goed zijn vastgelegd. En kunnen daar vervelende problemen uit ontstaan. Vandaar dat Premium Housing probeert de best mogelijk match te vinden tussen zowel een kwalitatieve verhuurder en huurder. Bij Premium Housing wordt vaak gezegd: We make the best match that’s possible.

Een huis verhuren in Rijswijk is een verstandige keuze in een tijd waarin de rente op spaargeld negatief dreigt te worden. Ieder jaar ziet Premium Housing het aantal investeerdersclubs die zich aanmeldden groter worden. Dit zijn voornamelijk bedrijven die een goede winst hebben overhouden en deze liever niet delen met de fiscus. Zij kiezen ervoor om hun kapitaal te investeren in onroerend goed en met groot succes. Ons werk is het om deze investeerders te ondersteunen bij de behalen van het maximale rendement uit hun woningen. Bij Premium Housing is iedereen die te maken heeft met huizen, woningen en appartementen aan het juiste adres. Premium Housing helpt u bij het vinden van de best mogelijk match tussen verhuurder en huurder. Onze makelaars kennen de omgeving op hun duimpje en kunnen onderbouwd advies geven.

Huis verhuren Rijswijk