Particulier

Een gespecialiseerde verhuurmakelaar uit uw regio neemt contact met u op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

BEL ONS

VerhuurprocedureAanhuurprocedure

Bent u een terugkerende expat?

Heeft u geen tijd om het intensieve zoekwerk naar een woning zelf uit te voeren? Kent u uw nieuwe woonomgeving niet goed genoeg? Premium Housing beschikt over een landelijk netwerk van aanhuurmakelaars. Zij helpen u als woningzoekende graag bij het vinden van een geschikte huurwoning. Tijdens een uitgebreid kennismakingsgesprek inventariseren wij uw woonwensen en selecteren naar aanleiding van het woningprofiel woningen die hieraan voldoen.

Voordat wij de woningen toevoegen aan de bezichtigingroute zijn deze gescreend op de door u gestelde voorwaarden. Indien gewenst kunt u gebruik maken van onze afhaalservice bij het bedrijf, hotel of Schiphol.

De wensen en doelstellingen van de verhuurder staan bij Premium Housing altijd centraal. Zowel de kleine en grote investeerder als de particuliere verhuurder kan terecht voor een gedegen verhuurbemiddeling.

U kunt bij Premium Housing terecht voor

Verhuurbemiddeling naar een geschikte huurder(s) zowel expats of landgenoten ;
Verbouw en inrichting advies;
Verhuur en rendement advies;
Beheer van uw portefeuille of particuliere woning.

Ons  netwerk bestaat uit gespecialiseerde verhuurmakelaars met gevoel voor mensen en verstand van zaken. Zij beschikken allen over een gedegen kennis van de markt in uw specifieke regio. Daarnaast hebben zij een uitgebreid netwerk van expats, relocation bureaus, internationaal opererende bedrijven.

De makelaars van Premium Housing verhuren gestoffeerde en gemeubileerde woningen en appartementen, van studio’s tot vrijstaande villa’s.

Het vinden van een betrouwbare huurder die past bij de doelstelling van de verhuurder is ons hoofddoel.  Om dat te bereiken verzorgen wij de promotie van uw woning(en) en begeleiden wij het gehele verhuurproces, waaronder een vergaande screening van de kandidaat die past bij uw situatie en woning.

Wilt u meer informatie over uw woning verhuren zonder risico’s? Laat dan uw contactgegevens achter. Een bij Premium Housing aangesloten en gespecialiseerde verhuurmakelaar neem contact met u op voor een informatief gesprek en vrijblijvende huurwaardebepaling.

Aanhuur