/* preload font*/ /* preload font*/ Skip to main content
expats

Een gespecialiseerde verhuurmakelaar uit uw regio neemt contact met u op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

VerhuurprocedureAanhuurprocedure

Nederland kent als toegangspoort naar Europa’s vaste land ontzettend veel internationale hoofdkantoren in ondermeer Amsterdam en Den Haag. In deze steden vestigt zich dan ook een groeiend aantal expats. In dit artikel proberen wij u inzicht te geven in de woonwensen van expats. We willen u tips meegeven op het gebied van wonen als u mogelijk uw woning wilt gaan verhuren, of er aan denkt deze te willen verhuren in de toekomst.

expats

Expats die zich in Nederland vestigen om te wonen en werken, zijn over het algemeen hoog opgeleid, en verwachten dan ook een hoge standaard. Ze verwachten A-locaties, met een interieur dat verfijnd en modern is. Het liefst verwijzend naar het land van herkomst. Een onpersoonlijk en verouderd interieur zal voor de gemiddelde expat dan ook niet afdoende zijn. Een interieur moet smaak, kwaliteit en comfort ademen.

Woonideeen op doen

De site nieuwewonen.nl biedt uitkomst met een ruim aanbod aan woonideeën. Zo reiken ze bijvoorbeeld ideeën aan om een Japanse slaapkamer te realiseren. Japans interieur kenmerkt zich door de simpele, doch verfijnde vormgeving. Een lichtspel waar schuifdeuren en kamerschermen erg bepalend zijn voor de sfeer. Er wordt geprobeerd een rustieke omgeving creëren waar je één kunt worden met je zelf, en met de natuur.

Zoekt u het liever in Europese sferen, dan is Scandinavisch design een elegante keuze.

Scandinavisch design laat zien dat er meer is dan ‘recht toe recht aan’. Een strakke, minimalistische vormgeving, die er om vraagt om gezien te worden.

Vereisten voor in de keuken

De keuken is traditiegetrouw misschien wel de meest sfeervolle plek van het huis. Dé plek om samen te komen met familie, en te genieten van een heerlijke maaltijd na een lange dag werken. Tafelen is binnen de meeste culturen erg belangrijk. Eten zegt iets over cultuur, en over je afkomst. De website www.meerkeuken.nl heeft uitstekende tips als het gaat om volledige keukens, maar ook om keukenapparatuur en andere benodigdheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een goede espresso? En wanneer drink je eigenlijk een espresso? Landelijke keukens zijn vanwege de warme uitstraling erg populair. De robuuste maar toch sierlijke materialen maken van de landelijke keuken een ruimte waar men graag samen komt.

Een steeds belangrijker wordend element in de keuken is de ergonomie van de keuken. Zijn de verschillende keukenzones goed op elkaar afgestemd? En zo ook op de gebruikers?

Expats hebben behoefte aan een veilig onderkomen. Een onderkomen dat ze doet herinneren aan hun herkomst, maar ook aan de nieuwe cultuur waarin ze zich bevinden. Ze zijn op zoek naar het beste van twee werelden, ze zijn op zoek naar thuis.

Laat een reactie achter